© 2018 by Leonard Construction & Design Ltd.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

REAR AND SIDE DOUBLE EXTENSION IN EWELL

A stunning transformation of a corner plot in Ewell.

An existing single story side extension, small kitchen and conservatory was the base of the downstairs space. 

The back of the house was designed and transformed into a modern open plan living area including kitchen and dining area with corner Solarlux bi-fold doors opening out to a same level patio area.  A separate utility was important to our client to still have a 'hideaway' area.  Solid wood flooring throughout the remainder of the ground floor along with a cloakroom finished the ground floor renovations.

Upstairs we built a new master bedroom and en-suite with built in wardrobes. Along with a full rewire and removal of a chimney breast within one of the existing bedrooms and reception room our work here was done.

We returned to the property to complete the refurbishment with a new family bathroom and front wall and driveway.

1/16